Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leclerc ärähti Vettelin mollaajille - manasi samalla Ferrarin massiivista ongelmaa

1.8.2020 - 10:08:47


Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevän Sebastian Vettelin tulevaisuuden suunnitelmat eivät ole saaneet vielä vahvistusta, mutta nelinkertaisen maailmanmestarin nykyinen tallikaveri Charles Leclerc on vakuuttunut siitä, että tämän ura jatkuu kuninkuusluokassa.

- Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Sebastian voisi jatkaa Formula 1:ssä, Leclerc sanoo Speedweekille.

Ja antaa palaa samalla täydeltä laidalta Vettelin arvostelijoille.

- Ne, jotka sanovat, että hänellä ei ole enää riittävää nopeutta, eivät tiedä mitään Formula 1:stä!

Vettelin avauspäivä painui Britannian GP-viikonloppuna pahasti penkin alle pitkälti teknisten ongelmien takia. Leclerc säväytti toisissa harjoituksissa ajamalla neljänneksi kovimman kierrosajan. Leclerc myöntää kuitenkin, että kisavauhti on yhä täysin hakusessa.

- Yhden kierroksen aika-ajovauhti vaikuttaa kieltämättä odotettua paremmalta, mutta meillä on massiivisia ongelmia kisavauhdin kanssa. Voimme muuttaa vielä monia asioita ja kenties uhrata vähän aika-ajovauhtia ollaksemme nopeampia kisoissa. Auto oli perjantaina vaikea ajettava ja jos joutuisimme lähtemään näillä säädöillä kisaan, niin siitä tulisi helvetinmoinen haaste, Leclerc lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!