Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vastustajan väite - Mercedes on pitänyt salassa todellisen vauhtinsa: ”Näit sen, kun Bottas ajoi Maxia takaa”

1.8.2020 - 10:13:10


Mercedes on dominoinut F1:n alkukautta Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen johdolla. Mahtitallin päävastustajaksi arvioidun Red Bullin taholta väitetään siltä, että Mersu on pitänyt yhä parastaan piilossa.

- Uskon, että heillä (Mercedes) on vielä aika paljon takataskussaan. Näit sen, kun Bottas (Valtteri) ajoi Maxia (Verstappen) takaa ne muutamat kovimmat kierrokset Unkarissa, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo Motorsport-Totalille.

- Näet vain tuollaisissa tilanteissa heidän todellisen vauhtinsa, Horner jatkaa.

Mercedekset eivät hallinneet perjantaina Silverstonen radalla ajettuja Britannian GP:n kahta ensimmäistä harjoitusjaksoa tuttuun malliin. Bottas ja Hamilton vakuuttelivat kuitenkin varsin rauhallisena, että kaikki on kohdallaan.

Red Bull on saanut uusien osien myötä autoa piirun verran paremmaksi Silverstonessa, mutta tallissa ei sorruta suinkaan henkselien paukutteluun, päinvastoin.

- Auto tuntuu paremmalta, mutta meidän on oltava varovaisia. Mielestäni Mercedes salaa vielä paljon, Alex Albon viittaa Hamiltonin ja Bottaksen todelliseen vauhtiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!