Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallipomo ei suostu painamaan päätä pensaaseen - muistuttaa yhdestä asiasta

2.8.2020 - 09:02:31


Kimi Räikkönen lähtee tänään ajettavaan Britannian GP:hen ruudusta 16 ja tallikaveri Antonio Giovinazzi ruudusta 15. Aika-ajot painuivat jälleen kerran Alfa Romeolta penkin alle, mutta tallipäällikkö Frederic Vasseur jaksaa silti pysytellä positiivisella mielellä kisan osalta.

Vasseur nostaa esiin seikan, josta on jo ehditty nähdä vähintäänkin viitteitä kauden kolmessa ensimmäisessä kisassa.

- Kilpailuvauhtimme on ollut huomattavasti parempaa verrattuna siihen, mitä olemme osoittaneet lauantaina, Vasseur muistuttaa tiiminsä tiedotteessa.

- Meidän on nyt maksimoitava mahdollisuutemme nousta kymmenen parhaan joukkoon, Vasseur jatkaa.

Vasseur ei silti suinkaan kiistä kääkylmää tosiasiaa. Alfa vaeltaa edelleenkin varjojen mailla erityisesti aika-ajojen osalta. Ferrarin vaisu moottori on ollut ja pysyy nähtävästi koko kauden myös Alfa Romeon akilleen kantapäänä.

- Olemme edelleen kaukana siitä, missä haluaisimme olla, mutta olemme menossa oikeaan suuntaan. Olemme lähestymässä paikkaa Q2:ssa ja meidän on motivoitava sillä itseämme kehittyäksemme edelleen, Vasseur muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!