Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-legenda väittää ”Pinkin Mersun” valehtelevan - on varma Mercedeksen tarjoamasta avusta

2.8.2020 - 10:36:22


Formula ykkösten nelinkertainen maailmanmestari ja Renault-tallin nykyinen neuvonantaja Alain Prost pitää ”Pinkiksi Mersuksi” kutsutun Racing Point-tallin selityksiä tämän kauden autonsa suunnittelusta valehteluna ja väittää, että Mercedes on auttanut tallia kehitystyössä.

Racing Pointin autoa pidetään Mercedeksen viime kauden kilpurin miltei identtisenä kopiona. Renault-talli on tehnyt Racing Pointista jo kaksi protestia kansainväliselle autoliitto FIA:lle, jolta päätöstä ei ole kuitenkaan vielä tullut.

- On naiivia sanoa ja se ei ole totta, että voit kopioida koko auton vain valokuvien perusteella. Me kaikki tiedämme, että se ei ole mahdollista, Prost tykittää Auto und Sport-lehdessä.

Prost tähdentää, että FIA on nyt todella suuren päätöksen edessä.

- FIA:n on tehtävä päätös. Onko kopiointi ulkopuolisen avun kanssa laillista vai ei? Jos se on laillista, niin avaamme oven vaaralliselle tilanteelle. Williams tekee jossain vaiheessa saman Mercedeksen kanssa, sekä Haas ja Alfa Romeo Ferrarin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!