Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n mahtitalli lupaa pikapuoliin isoja uutisia - Hamiltonille tuntuvasti Bottasta pitempi sopimus?

2.8.2020 - 11:54:23


F1-sarjaa dominoivan Mercedeksen kauden 2021 kuljettajakaksikko on enää julkistamista vaille valmis: Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jatkavat. Hämärän peitossa on oikeastaan enää vain se, miten pitkillä sopimuksilla.

Bottaksen osalta sekin lienee käytännössä jo selviö. Mercedes ja Bottas ovat solmineet tähän mennessä vuoden mittaisia sopimuksia ja saman linjan uskotaan jatkuvan.

Hamiltonin osalta tilanne on tavallaan täysin uusi. Hamilton vahvisti Britannian GP:n alla, että hän aikoo jatkaa uraansa vielä seuraavat kolme vuotta. Tämä merkinnee sitä, että Mercedes ja Hamilton solmivat kertaheitolla kolmen vuoden mittaisin diilin.

Hamilton ei tiettävästi enää edes haikaile Ferrarille ja hän haluaa päättää upean uransa Mersulla.

- Luotamme toisiimme. Meillä on ollut sama tilanne sopimusten osalta jo seitsemän vuotta, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff tähdentää Motorsport-Totalille.

Wolff muistuttaa samalla, että kun sopimus syntyy, niin se tapahtuu pikaisesti.

- Olemme aina onnistuneet löytämään keskenämme sopimuksen taloudelliset ehdot, lukeneet paperit kerran läpi ja se on ollut sitten siinä. Kaikki on syntynyt nopeasti, joten en ole tälläkään kertaa lainkaan huolissani.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!