Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Onko Mersu-pomolla sisäpiirin tietoa Sebastian Vettelin seuraavasta siirrosta? ”Olisi valtaisa kaappaus”

2.8.2020 - 15:45:11


Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff suorastaan usuttaa Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevää Sebastian Vetteliä ensi vuodeksi Aston Martin-talliin.

- Tiedän, että neuvottelut ovat käynnissä, mutta en puutu niihin, vaikka olenkin Aston Martinin osakkeenomistaja. En omista Aston Martinin F1-tiimin osakkeita, Wolff tähdentää itävaltalaismediassa.

Totuus saattaa olla kuitenkin hieman toinen.

- Ei ole helppoa korvata Checo Pereziä kuljettajana, koska hän on niin tärkeä osa tiimiä, Wolff viittaa meksikolaiskuljettajan mukanaan tuomaan sponsoripottiin.

- Aston Martinin näkökulmasta Vettel olisi kuitenkin valtaisa kaappaus. Saksa on heille toiseksi tärkein markkina-alue, Wolff jatkaa painokkaasti.

Vettel on itse kertonut Britannian GP:ssä, että päätös suuntaan tai toiseen syntyy todennäköisesti seuraavien kahden viikon sisällä.

Vettel on alleviivannut edelleen sitä, että uran jatkumisen lisäksi vaihtoehtoina ovat edelleen sen päättäminen tai välivuoden viettäminen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!