NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova väite - tästä syystä Sebastian Vettelin uutta sopimusta ei vielä julkistettu

3.8.2020 - 11:33:26


Sky F1:n Ted Kravitz on esittänyt tiukan väitteen. Aston Martin-talli joutui siirtämään Sebastian Vettelin ensi kauden sopimuksen julkistamista viikonvaihteessa sen vuoksi, että Racing Point-tallin Sergio Perez oli saanut koronavirustartunnan. Racing Pointin nimi muuttuu ensi kaudeksi Aston Martiniksi.

Saksalaismedia vihjaili viikolla, että Aston Martin julkistaa Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevän Vettelin sopimuksen Britannian GP:n yhteydessä Silverstonessa.

Talli olisi kuitenkin päättänyt siirtää julkistusta, koska uutinen olisi tullut ikävään ajankohtaan Perezin osalta. Vettelin odotetaan siirtyvän ensi kaudella Perezin paikalle ja Lance Strollin tallikaveriksi.

- Huhu kertoi viikolla, että saatamme saada ilmoituksen Sebin monivuotisesta sopimuksesta Aston Martinille viikonloppuna. Kun sitten Sergio Perezin positiivinen Covid-19 -testi tuli julki, niin oli selvää, että mitään ilmoitusta ei tule olemaan, Kravitz viittaa PlanetF1-sivustolla Vettelin mahdolliseen sopimukseen.

Kravitz on vakuuttunut siitä, että Vettel siirtyy Aston Martinille.

- Sebastian Vettel pukeutuu jonkinlaiseen hopeaan, pinkkiin tai vihreään riippuen siitä, ketkä ovat ensi vuonna Aston Martinin sponsoreita.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57