NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mersun tallipäällikkö muistuttaa vaaroista: "Vahva auto ei millään muotoa takaa vahvaa tulosta"

6.8.2020 - 08:00:24


Formula ykkösten kauden viides osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Silverstonessa. Mercedes on voittanut toistaiseksi jokaisen GP:n vaikka viime viikonloppuna meni tiukaksi niin ikään Silverstonessa ajetussa GP:ssä.

Sekä Valtteri Bottas että Lewis Hamilton kärsivät rengasrikon viime sunnuntain kilpailussa. Bottas jäi MM-pisteiden ulkopuolelle kokonaan. Hamilton onnistui nilkuttamaan ruutulipulle ykkösenä.

- Lewis oli onnekkaampi ja onnistui saamaan autonsa maaliviivan yli juuri ajoissa kolmella pyörällä. Mutta tosiasia on se, että menetimme 18 MM-pistettä Valtterin myötä ja olisimme aivan hyvin voineet jäädä kokonaan ilman pisteitä, tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Mersun verkkosivuilla.

Bottas voitti kauden avauskisan. Hamilton on sen jälkeen ollut ykkönen kolme kertaa peräkkäin. Vaikka monet ovat valitelleet Mercedeksen ylvoimaa, niin Wolff muistuttaa, että mikään ei ole varmaa.

- Olemme sanoneet koko ajan, että luotettavuusasiat voivat olla erityisen kalliita tällä lyhennetyllä kaudella ja viime viikonloppu oli todiste siitä. Se oli myös hyvä muistutus siitä, että vahva auto ei millään muotoa takaa vahvaa tulosta. Me viemme monimutkaisia koneita äärirajoille joka viikonloppu. Olisi typerää olettaa, että asiat sujuvat aina hyvin meidän kannaltamme, Wolff jatkoi.

Wolff odottaa tiukkaa taistelua ensi viikonloppuna.

- Tuleva viikonloppu tulee olemaan todellinen haaste, kun ajetaan kuumemmassa säässä ja pehmeämmillä renkailla. Kuumemmat olosuhteet toivat porukkaa enemmän kasaan viime viikonloppuna. Pehmeämmät renkaat tulevat tietämään useampia varikkopysähdyksiä ja enemmän vaihtelua taktiikoissa, joten voimme odottaa hyvää taistelua, Wolff näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!