NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kauden ensimmäiset MM-pisteensä napannut Kimi Räikkönen halusi enemmän Muguellosta - "Olisimme pystyneet sijoittumaan korkeammallekin"

14.9.2020 - 07:00:12


Kimi Räikkönen nappasi kauden ensimmäiset MM-pisteensä Formula ykkösissä sunnuntaina. Alfa Romeon suomalaisveteraani sijoittui yhdeksänneksi Muguellossa.

- Ei todellakaan ollut kitkattomin kilpailu, mutta onnistuimme vihdoin nappaamaan pisteitä, joten voimme olla iloisia siitä, Räikkönen totesi Alfa Romeon verkkosivuilla.

Historian ensimmäinen Muguellon GP muodostui romuralliksi. Vain 12 autoa pääsi maaliin asti.

- Kisani alkoi aika huonosti. En ole varma mitä siinä kakkosmutkassa tapahtui, mutta sain iskun ja kärsin paljon vaurioita. Se, joka osui minuun, ei varmaankaan odottanut pakan hidastavan niin paljon kuin tapahtui. Vauriot tekivät auton hallinnasta todella huonon, Räikkönen kertoi.

Räikkösellä oli muitakin ongelmia iltapäivän aikana.

- Minulla oli hidas varikkokäynti, mutta onneksi toinen punainen lippu nosti meidät takaisin taistoon. Sain sitten aikasakon, mikä ei auttanut, mutta toisen punaisen lipun jälkeen pystyin silti tekemään muutamia hyviä kierroksia ja menetin lopulta vain yhden sijan, Räikkönen jatkoi.

Kauden yhdeksäs osakilpailu tuotti vihdoin MM-pisteitä Räikköselle. Enemmänkin olisi voinut olla tarjolla.

- Se oli kaukana täydellisestä suorittamisesta, mutta kaikista ongelmista huolimatta saimme kaksi tärkeää pistettä. On silti hieman sääli, sillä olisimme mielestäni pystyneet sijoittumaan korkeammallekin puhtaalla iltapäivällä, mutta toivottavasti suorituskyky jatkuu seuraaviin kilpailuihin, Räikkönen sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!