NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallikaverin lähtölaskenta Alfa Romeolta on alkanut

14.9.2020 - 19:10:16


Kimi Räikkösen nykyinen tallikaveri Antonio Giovinazzi joutuu lähtemään tämän kauden jälkeen Alfa Romeolta. Virallista vahvistusta sille ei ole vielä tullut, mutta käytännössä alkaa olla jo selvää, että Ferrari-taustaisen italialaiskuljettajan ura Alfalla on taputeltu.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur pohjusti saksalaismedia Speedweekille varovasti kauden 2021 kuljettajakuvioitaan, jotka ovat siis edelleen täysin avoinna.

Vasseurin puheissa vilisi kuljettajien nimiä, mutta Giovinazzia hän ei maininnut kertaakaan.

Alfa Romeon ensi kauden kuljettajakaksikon luonne on kuitenkin jo kiveen hakattu: kokenut kuljettaja ja tulokaskuljettaja, jonka valinnan Ferrari tekee.

Vasseur alleviivasi Toscanan GP:n yhteydessä useammallekin medialle, että Räikkönen on edelleen hänen ykkösvaihtoehtonsa kaudelle 2021.

- Meidän on aivan ensiksi saatava tietää, mitä Kimi aikoo tehdä. Katsotaan sitten sen jälkeen. Kuljettajia on paljon.

Mikäli Räikkösen päättäisi ripustaa hanskat naulaan, niin ainakin tässä vaiheessa kaksi miestä nousee ylitse muiden kokeneemman kuljettajan hahmossa. He ovat Nico Hülkenberg ja Sergio Perez.

Giovinazzin korvaaja tulee puolestaan tästä Ferrari-junnujen triosta: Mick Schumacher, Callum Ilott ja Robert Shwartzman.

Schumacher on vahvoilla ja hänen nousuaan formula ykkösiin aletaan pedata jo tällä kaudella. Vasseur on vihjaillut, että Schumacher ajaa Alfalla ensimmäisen vapaan harjoituksen Nürburgringin kisaviikonvaihteessa lokakuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!