NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Onko kiukkua puhisevan Max Verstappenin sopimuksessa kohuttu purkupykälä? Lehti: ”Hän on jumissa”

14.9.2020 - 23:08:44


Red Bullin F1-tallissa on tulenarka tilanne päällä sen jälkeen, kun Max Verstappenin molemmat kisat Italiassa päättyivät keskeytyksiin. Verstappen on vihainen, hyvin vihainen. Paineet Red Bull-tallin sisällä ovat kovemmat kuin koskaan.

Verstappenin sopimus ulottuu kauden 2023 loppuun.

Red Bullin särmikäs neuvonantaja Helmut Marko myönsi helmikuussa saksalaislehti Auto und Motor Sportille, että Verstappenin sopimus sisältäisi purkupykälän - samoin kuin edellinenkin diili.

- Niitä on muutamia. Mutta niin kauan kuin meillä on kilpailukykyinen moottori, hänen on pysyttävä meillä, Marko totesi tuolloin.

Kylmä tosiasia kuitenkin on, että talvella suitsutettu Hondan moottori ei ole läheskään riittävän hyvä siivittämään Verstappenia ainakaan F1-historian nuorimmaksi maailmanmestariksi. Ero mahtitalli Mercedekseen on kellosta katsottuna pieni, mutta käytännössä se on miltei valovuosia.

- On selviö, että Red Bullilla ei ole yhtä tehokasta moottoria kuin Mercedeksellä. Mutta kyse ei ole vain moottorista. Jatkuvasti innovatiivinen Mercedes on rakentanut myös paremman auton, hollantilaiskuski Verstappenia suurennuslasin takaa seuraava De Telegraaf muistuttaa.

Lehti antaa samalla ymmärtää rivien välistä, että Verstappen ei voisi tarttua tässä tilanteessa sopimuksen mahdolliseen ja siis jopa todennäköiseen purkupykälään. Paalupaikalle ei ole ollut mitään asiaa, mutta Verstappen on voittanut tällä kaudella yhden kisan, kun hän ajoin Britannian jälkimmäisen GP:n voittajaksi 9. elokuuta Silverstonessa.

- Verstappen lisää tiimin sisäistä paineitta, vaikka tietääkin, että hän ei voi lähteä minnekään. Hän on jumissa, De Telegraaf viittaa Verstappenin sopimukseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!