Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-asiantuntija on jo täysin varma Alfa Romeon ensi kauden toisesta kuljettajasta

22.9.2020 - 22:57:01


Saksalaisen RTL-kanavan F1-asiantuntija Christian Danner on jo täysin varma siitä, että Mick Schumacher ajaa ensi kaudella Alfa Romeon toista autoa.

- Mick on tehnyt tällä kaudella loistavaa työtä ja hän pystyy tekemään sitä myös ensi vuonna Alfalla, Danner vakuuttelee Sport1:lle.

Ferrarin junioriohjelmaan kuuluva ja meneillään olevalla kaudella F2-mestaruudesta taisteleva Mick Schumacher on kantanut ja tulee aina kantamaan harteillaan valtavia paineita vertailussa legendaariseen isäänsä Michaeliin.

21-vuotias nuorukainen on kyennyt hoitamaan ne upealla tavalla Dannerin näkemyksen mukaan.

- Pojalla on ollut äärimmäisiä paineita siitä lähtien, kun hän istui karting-autoon. Ne kaikki henkilökohtaiset paineet isänsä onnettomuuden jälkeen. Siksi hän kykenee käsittelemään paineita, joiden alla normaali ihminen olisi murtunut jo aikoja sitten. Hän on siinä ehdoton huippu, Danner kehuu Mick Schumacherin paineensietokykyä.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on korostanut ensi kauden kuljettajasuunnitelmiensa osalta, että Kimi Räikkönen on hänen ykkösvaihtonsa.

Vasseur odottaa nyt Räikkösen suurta ratkaisua ja jos suomalaiskonkari päättää jatkaa uraansa, niin viimeistään siinä vaiheessa on selviö, että hänen nykyinen tallikaverinsa Antonio Giovinazzi joutuu lähtemään Alfalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34