Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-konkari hämmentää siirtomarkkinoita: Lewis Hamilton ja Max Verstappen samaan tiimiin!

22.9.2020 - 23:51:13


Takavuosien maineikas F1-tallipäällikkö Eddie Jordan on esittänyt huiman ajatuksen. Hän haluaisi nähdä Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kilpailevan samassa tiimissä.

Jordan tähdentää Sport1:lle, että hän ei olisi suinkaan ainoa, joka haluaisi nähdä Hamiltonin ja Verstappenin taistelevan tallikavereina ja tasavertaisilla autoilla toisiaan vastaan.

- Näiden kahden välinen kaksintaistelu samassa tiimissä on jotain sellaista, jonka kaikki haluavat nähdä. Jos tuot Hamiltonin ja Verstappenin yhteen, niin sinulla on legendaarinen nyrkkeilyottelu, kuten Muhammad Alin ja Joe Frazierin välillä, mutta joka toinen viikko, Jordan herkuttelee ajatuksella.

Jordan sanoo samalla suorat sanat Hamiltonin Mercedes-tallikaverista Valtteri Bottaksesta ja Verstappenin rinnalla Red Bullilla kilpailevasta Alex Albonista.

- Bottaksella ja Albonilla ei ole mahdollisuuksia tiimikavereitaan vastaan.

Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa tulee tiensä päähän tämän kauden jälkeen. Jatkosopimusta on sorvattu, mutta valmista ei ole vielä tullut. Verstappenin diili Red Bull-tallin kanssa sen sijaan ulottuu vuoden 2023 loppuun.

Voisiko Hamilton tehdä todellisen shokkisiirron ja lähteä Red Bullille?

Ei, ei varmasti ainakaan Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon mukaan. Tunnetusti räväkkäsanainen Marko luonnehtii pelkkää ajatustakin ”itsemurhaksi”.

Jordan lyö kuitenkin vain lisää löylyä kiukaalle.

- Red Bull voisi voittaa vain kaksi kolmasosaa kilpailuista, koska nämä kaksi kukkoa ajattaisivat toisiaan radalta, mutta loppujen lopuksi tämä olisi hyvä kaikille: Liberty Medialle, faneille, Red Bullille ja Verstappenille, koska hän voittaisi, Jordan lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34