Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Charles Leclerc kolaroi toisen kuskin pihalle – ei saanut rangaistusta

27.9.2020 - 19:12:16


Ferrari-tallin tämän hetken umpisurkeasta kilpailukyvystä kertoo paljon, että tallin tähtikuljettaja Charles Leclerc oli tyytyväinen Sotshin F1-kisan kuutostilaan. Se oli parempi tulos, kuin odotettiin.

- Olen todella tyytyväinen. Kauden alussa olisi ollut vaikeaa olla tyytyväinen kuudenteen tilaan, mutta tilanne on nyt tämä. Tänään maksimoimme mahdollisuutemme, Leclerc sanoi F1:n nettisivujen mukaan.

Leclercilla kävi myös tuuri. Hän oli lähellä keskeytystä ensimmäisellä kierroksella osuttuaan Racing Point-tallin Lance Strolliin, jonka auto romuttui seinään.

Stroll oli raivoissaan. Hän syytti Leclercia onnettomuudesta ja hämmästyi, kun Leclerc selvisi tilanteesta rangaistuksetta.

- Olen yllättynyt, ettei hän saanut rangaistusta. Jätin hänelle paljon tilaa ja hän olisi voinut välttää törmäyksen. Oli naurettavaa, ettei hän saanut rangaistusta, Stroll jyrähti Crash.net-sivuston mukaan.

Leclerc oli ainoa Ferrari-kuski, joka toi Sotshin kisasta pisteitä. Hänen tallikaverinsa Sebastian Vettel oli tuloksissa vasta 13:s.

Racing Pointin päivän pelasti Sergio Perez, joka sijoittui Sotshissa peräti neljänneksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34