Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sergio Perez iloitsi – ”Jäimme Bottaksesta vain 30 sekuntia”

27.9.2020 - 20:23:22


Racing Point-tallin meksikolaiskuski Sergio Perez lukeutui Sotshin F1-kisan onnistujiin. Hän sijoittui neljänneksi, mikä oli aika lailla paras tulos, joka autolla oli saavutettavissa.

- Startti pois luettuna kaikki meni hyvin. Radan likaisella puolella ei ollut yhtään pitoa ja molemmat Renaultit pääsivät edelleni. Onneksi teimme hyviä ratkaisuja pehmeillä renkailla ensimmäisellä stintillä ja se mahdollisti tämän tuloksen, Perez kommentoi tallinsa tiedotteessa.

Perez korosti, ettei parempaan sijoitukseen olisi ollut mahdollisuuksia. Mercedekset sekä Max Verstappenin ohjastama Red Bull kulkivat aivan liian kovaa.

- Tämä oli maksimi, jonka pystyimme saavuttamaan. Jäimme Valtteri Bottaksesta (kisan voittajasta) 30 sekuntia. Jos löydämme puoli sekuntia kierroksella lisää, olemme palkintosijoilla, Perez sanoi.

Perezille nelossija oli uran toiseksi paras tulos Sotshista. Vuonna 2015 hän ajoi radalla kolmanneksi ja antoi palkintopallilla halin itselleen Vladimir Putinille.

Perez todennäköisesti jättää Racing Pointin tämän kauden jälkeen ajettuaan siellä seitsemän kauden ajan. Hänen huhutaan siirtyvän Haas-talliin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!