Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bullilta selkeä vihje Max Verstappenin uudesta tallikaverista - nyt on lähdettävä ostoksille

16.10.2020 - 09:24:12


Red Bullin F1-tallin neuvonantaja Helmut Marko tarjoaa kovan vihjeen siitä, että Max Verstappen on saamassa ensi kaudella uuden tallikaverin oman ohjelman ulkopuolelta. Katseet kiinnittyvät ensisijaisesti Nico Hülkenbergiin ja Sergio Pereziin.

- Emme ole joutuneet ostamaan valmiita tähtiä aikaisemmin. Sen sijaan olemme valmistaneet kuljettajat junioritiimistämme, Marko muistuttaa saksalaiselle Sport1:lle.

Mutta ajat ovat muuttuneet - myös Red Bullilla ja sisartalli AlphaTaurilla. Se mikä toimi aiemmin, ei välttämättä onnistu enää.

- Tällä hetkellä kukaan ei ole valmis siihen askeleeseen, Marko lataa viitaten omien talenttien nousuun ensi kaudeksi F1:hteen.

Ja tähän on tultu.

- Ehkä meidän pitäisi seurata monien muiden tiimien polkua ja luottaa olemassa oleviin voimiin, Marko viittaa F1:ssä jo kannuksensa hankkineisiin kuljettajiin.

Tällä kaudella kovaa kritiikkiä osakseen saaneella Alex Albonilla ei ole ainakaan näillä näkymin enää ensi vuonna mitään asiaa jatkaa Verstappenin rinnalla. AlphaTaurin kuljettajista Daniil Kvyat on puolestaan ajanut todella vaisua kautta ja Pierre Gaslyn on jo kerrottu silmäilevän Renault’n suuntaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!