Mainos: Joulukalenterissa ilmaisvetoja ja voitontehostajia - Uusi tarjous joka päivä!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuleeko tästä kuskista Max Verstappenin uusi tallikaveri? Ralf Schumacher: ”Ykköskandidaatti”

23.10.2020 - 08:59:55


Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher alkaa olla päivä päivältä vakuuttuneempi siitä, että kokenut Nico Hülkenberg nousee ensi kaudella Max Verstappenin uudeksi tallikaveriksi Red Bullille.

Schumacher on ainakin täysin varma siitä, että Verstappenin rinnalla tällä kaudella ajava Alex Albon joutuu lähtemään hakemaan uutta vauhtia sisartalli AlphaTaurin riveistä.

- Uskon, että Nico on nyt Red Bullin ykköskandidaatti ensi kaudeksi. Monestakin syystä. Ensinnäkin, Red Bull ei välttämättä tarvitse rahaa, Schumacher viittaa Sky Sportsilla Sergio Pereziin, joka toisi henkilökohtaisten sponsoreiden myötä melkoisen kasan kahisevaa tullessaan.

Schumacherin näkemyksen mukaan Hülkenberg olisi myös saksalaisena kuljettajana houkuttelevampi vaihtoehto, kuin meksikolainen Perez.

- Minulla ei ole kaikkia numeroita edessäni, mutta tiedän, että Red Bullilla on ollut aina vaikeampaa Saksan markkinoilla. Miellyttävä ja nimekäs kuljettaja Nicon malliin olisi järkevää. Ja lisäksi Max ja Nico tulevat hyvin toimeen keskenään, Schumacher muistuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torppa kaatui Karhuvuoressa

5.12.2020 20:41:54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset