Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen ex-tallikaveri lataa tylyä tekstiä Sebastian Vettelistä

20.11.2020 - 16:00:46


Michael Schumacherin, Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson tallikaverina aikoinaan Ferrarilla kilpaillut Felipe Massa ei kaunistele formula ykkösten nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin tilannetta, päinvastoin.

Massa on ehdottomasti sitä mieltä, että Maranellossa tehtiin täysin oikea ratkaisu, kun peli päätettiin viheltää tämän kauden jälkeen poikki Vettelin kanssa.

Vettel siirtyy Aston Martin-talliin ja Carlos Sainz nousee McLarenilta hänen tilalleen Ferrarille. Massa näkee tämän ainoana oikeana ratkaisuna.

- Auto on tärkein. Ilman kilpailukykyistä autoa et voi voittaa ja se ei ole kiinni kuljettajista. Toisaalta minusta Sebastianin aika on ohi. Hän ei tee sitä työtä, jota nelinkertaiselta maailmanmestarilta odotetaan, Massa tylyttää Vetteliä espanjalaislehti AS:lle.

- Tiimi oli mielestäni oikeassa vaihtaessaan kuljettajaa. Hänen lähtönsä on paras ratkaisu molemmille, Massa jatkaa.

Massa nostaa samalla kissan pöydälle myös Ferrarin hierarkian osalta. Ferrari petaa tulevaisuuttaan Charles Leclercin nojaan ja kaikki kehitystyö tehdään tämän näkemyksen mukaan.

- Vettel uskoo, että häntä ei kohdella hyvin. Tiimille ei ole hyväksi, että sillä on kuljettaja tällaisessa tilanteessa olematta kilpailukykyinen, Massa muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!