Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Paalupaikkamies Valtteri Bottas kuittasi kylmän viileästi kohutun tilanteen: ”En katsele paljoakaan muiden tekemisiä"

5.12.2020 - 20:13:59


Mercedeksen Valtteri Bottas kuittasi tililleen kauden viidennen paalupaikkansa Sakhirin GP:n aika-ajojen jännitysnäytelmässä. Bottaksen suussa maistui taatusti makealta Mersulla tuuraavana kuljettajana kilpailevan George Russellin lyöminen 26 tuhannesosasekunnilla.

Bottaksen ja Russellin välille on luotu paljon jännitettä median taholta.

Russell vei nimiinsä perjantain molemmat vapaat harjoitukset, mutta Bottas oli vuorostaan niskan päällä lauantain kaikissa sessioissa.

- En katsele paljoakaan muiden tekemisiä. Keskityn vain omaan tekemiseen, Bottas kuittasi tilanteen F1:n haastattelussa.

Bottas kertoi, että paalupaikan tuonut veto ei ollut häneltä suinkaan täydellinen kierros. Kisa lyhyellä, vain 3,5 kilometrin mittaisella, mutta todellakin nopealla radalla tulee olemaan arvaamaton.

- Vaikea sanoa, mitä odottaa. Tämä on tällainen pomppuinen Mikki Hiiri-rata.

Russell korosti, että hänellä on yhä paljon opittavaa Mercedeksen autosta, joka on aivan erilainen ajettava kuin Williams.

- Kokeilimme kolmannessa harjoituksessa radikaaleja muutoksia, mutta ne menivät pieleen. Palasimme säätöjen osalta aiempaan aika-ajoissa. Bottas on minulle todella hyvä tasonmittari. On hyvä, että en jäänyt hänestä tämän enempää, Russell sanaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!