Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Järkyttävästä onnettomuudesta selvinnyt F1-kuski pyörtää suunnitelmiaan: ”Ne ovat ratoja, joissa vakavimmat onnettomuudet voivat tapahtua”

5.12.2020 - 22:35:36


Bahrainin GP:n ensimmäisen kierroksen järkyttävästä onnettomuudessa kuin ihmeen kaupalla selvinnyt F1-kuljettaja Romain Grosjean, 34, ei haikaile enää Indy-sarjan suuntaan.

- Viime viikolla (ennen onnettomuutta) päätavoitteeni oli solmia sopimus kaudesta 2021. Tavoitteet ovat nyt vähän erilaiset. Jos en kilpaile vuonna 2021, niin vietän enemmän aikaa lasteni kanssa, nautin elämästä ja vapaa-ajasta. Se ei ole ollut mahdollista sitten vuoden 2017, Haas-tallin ja F1-sarjan tämän kauden jälkeen hyvästelevä Grosjean kertoo Motorsports-Totalille.

Grosjeanin puheista käy selväksi se, että ajatukset Indystä karisivat lopullisesti viimeistään Bahrainin GP:n karmeiden tapahtumien myötä.

- Kuten tiedätte, ajattelin yhdessä vaiheessa IndyCar-sarjaa ja kysymystä siitä, sisältyykö ohjelmaan kisat ovaaliradoilla. Ne ovat ratoja, joissa vakavimmat onnettomuudet voivat tapahtua. Tv:stä katsottuna se näyttää vaikealta. En tiedä, voisinko, Grosjean sulkee käytännössä ovet Indyltä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!