Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tätä herkullista kuljettaja-asetelmaa koko F1-maailma odottaa vesi kielellä - ainakin haastajan isän mukaan

11.1.2021 - 22:05:11


Red Bull-tallissa kilpailevan Max Verstappenin tunnetusti sanavalmis isä Jos ei pistäisi todellakaan pahakseen sitä, että hänen poikansa ja seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ajaisivat vielä joskus samassa tallissa, eli tässä tapauksessa Mercedeksellä.

Jos Verstappenilla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hänen poikansa pystyisi kepittämään Hamiltonia. Todellinen kaksitaistelu edellyttää kuitenkin samanlaista autoa.

- Sinusta ei tule maailmanmestaria, jos sinulla ei ole mestaritiimiä ja mestariautoa. En pistäisi pahakseni, jos Max ajaisi Hamiltonin tallikaverina. Sitten se oli selvää, eikö olisikin?, Jos Verstappen toteaa hollantilaiselle Formula 1-lehdelle.

- Silloin voisit todella verrata, kumpi on parempi. Siitä tulisi erittäin hieno kausi. Luulen, että koko maailma odottaa sitä, Jos Verstappen herkuttelee ajatuksella.

Valtteri Bottaksella on sopimus Mercedeksen kanssa kaudesta 2021. Hamilton jatkosopimus on edelleen vaiheessa. Verstappenin diili Red Bullin kanssa ulottuu kauden 2023 loppuun.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!