Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Ex-tallikaverit avasivat suunsa Max Verstappenista - sensaatiovoittajalta rajuinta tekstiä

11.1.2021 - 23:21:24


Red Bullin F1-ässän Max Verstappenin rinnalla on ajanut tähän mennessä neljä eri tallikaveria, eli Carlos Sainz, Daniel Riccardo, Pierre Gasly ja Alex Albon. Ensi kaudella vuorossa on Sergio Perez.

Suorasanaisen Verstappenin kaikilla neljällä aiemmalla tallikaverilla on ollut ja on edelleen eräänlainen viha ja rakkaus-suhde räväkkään hollantilaiseen. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Verstappen omaa eväät maailmanmestaruuteen.

- Kylmä ja nopea p*skiainen!, Red Bullilta kauden 2019 kesätauolla potkut saanut Gasly on kuvaillut Verstappenia Ziggo Sportille Speedweekin siteeramana.

- Törmäilimme jo pari kertaa kartingissa. Silloin emme nauraneet sille, mutta nyt voimme jo tehdä niin. Hän on upea kaveri. On vain ajan kysymys, milloin hänestä tulee maailmanmestari, viime vuonna AlphaTauri-tallin autolla Monzassa sensaatiovoiton ajanut Gasly jatkaa.

Verstappen pyyhki viime kaudella lattiaa Albonilla, joka joutuu nyt siis tekemään tilaa Perezille.

- Et voi piiloutua Maxin rinnalla. Hän on avoin ja rehellinen. Se on vain hänen luonteensa. Hänellä on valtaisa itseluottamus. Hän tietää tarkalleen, mitä haluaa, Albon alleviivaa.

McLarenille Ferrarille siirtynyt Sainz kertoo nauttineensa kilpailemisesta Verstappenin rinnalla, vaikka Toro Rossolla kipinöikin välillä rajusti.

- Kilpaileminen hänen rinnallaan oli intensiivistä, koska halusimme olla toisiamme nopeampia jokaisella kierroksella. Ei sillä ollut väliä, oliko kyse vapaista harjoituksista tai kisoista. Rakastin sitä!, Sainz hehkuttaa.

Ricciardon näkemys Verstappenista kertoo käytännössä kaiken.

- Max on itsepäinen kaveri, mutta myös supernopea. En koskaan ajatellut, että meidän välillämme olisi jotain huijausta, vaan pikemminkin avointa ja rehellistä kilpailua.

Verstappen tietää ja tuntee, että hän saa ensi kaudella Perezistä tallin sisällä kovemman haastajan kuin aikoihin. Verstappenin ajatusmaailmaa se ei kuitenkaan hetkauta suuntaan tai toiseen.

- Kuten isäni sanoo, sinun on tuhottavat heidät kaikki!, Verstappen lataa isältä pojalle periytyneen nyrkkisäännön tallikavereiden osalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!