Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Mercedeksen tallipomo hymähtää Red Bull-kollegansa kovalle väitteelle: ”Ei voi vastustaa kommentointia kulissien takana”

25.01.2021 - 16:34:00


Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kuittaa hymähtäen Red Bull-kollegansa Christian Hornerin esittämän väitteen ja erityisesti perustelun siitä, että Max Verstappen on F1-kuljettajana seitsenkertaista maailmanmestaria Lewis Hamiltonia parempi.

Hornerin mukaan Hamiltonin sädekehä perustuu pitkälti Mercedeksen ylivertaiseen autoon. Verstappen saisi kuljettajana huomattavasti enemmän irti haastajan, eli Red Bullin autosta.

Horner kertoi, että hän sai varmistuksen väitteelleen viime kaudella Bahrainissa ajetussa Sakhirin GP:ssä, jossa koronan takia sivussa ollutta Hamiltonia tuurannut George Russell paineli heti kättelyssä kärkivauhtia.

- Horner ei voi vastustaa kommentoimista kulissien takana, mutta se on osa tätä peliä, Wolff kuittaa ORF-kanavalla.

- Voit verrata kuljettajia vain siinä tapauksessa, että he ajavat samalla autolla, Wolff jatkaa.

Wolff ei ota mitään pois Russellin väkevästä suorituksesta Bahrainissa. Wolff kuitenkin korostaa, että Russellin esitys ei silti suinkaan todistanut Hornerin väitettä Hamiltonista.

- Emme ole nähneet Hamiltonin kilpailevan (samalla autolla) Russellia vastaan, joten et voi tehdä arviota heidän välillään. Emme ole myöskään nähneet Charles Leclerciä (Ferrari) huippuautossa. Arvostan Sergio Perezin (Red Bull) korkealle ja olen utelias näkemään, miten hän pärjää Verstappenin kanssa, Wolff sivaltaa sanansäilällä vuorostaan Hornerin suuntaan.

Wolff ja Horner eivät ole tunnetusti ylimpiä ystäviä keskenään, eivätkä tule koskaan olemaankaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!