Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tältä näyttää animaatio F1-sarjan kammottavasta kolarista - näin nopeasti auto roihahti ilmiliekkeihin

21.02.2021 - 16:06:00


Canal Plus-kanava on tehnyt animaation ranskalaisen F1-kuljettaja Romain Grosjeanin kammottavasta kolarista ja kauhunhetkistä marraskuun lopulla ajetussa Bahrainin GP:ssä. Grosjean, 34, selvisi kuin ihmeen kaupalla karmeasta liekkimerestä.

Onnettomuus tapahtui kilpailun ensimmäisellä kierroksella, kun Haas-tallissa kilpaillut Grosjean menetti autonsa hallinnan osuttuaan Daniil Kvyatin ajamaan AlphaTaurin autoon.

Grosjeanin auto osui yli 200 kilometrin tuntinopeudella teräskaiteeseen ja painui siitä läpi. Auto katkesi keskeltä kahtia.

Canal Plus-kanavan animaatio (tämän tekstin alla) osoittaa, että auto roihahti ilmiliekkeihin vain 1,6 sekuntia sen jälkeen, kun Grosjean oli menettänyt sen hallinnan. Grosjean joutui taistelemaan liekkimeressä 28 sekuntia, ennen kuin hän pääsi kipuamaan ulos täysin tuhoutuneesta autostaan.

Tilanteesta käsiin ja toiseen jalkaan tulleilla palovammoilla selvinneen Grosjeanin kilpaura jatkuu tällä kaudella IndyCar-sarjassa, jossa hän ajaa valikoituja kisoja Dale Coyne Racing-tallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!