Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-vaikuttaja joutui esittämään uhkauksen maailmanmestarille: ”Lukitsen sinut autotalliin!”

23.02.2021 - 14:04:00


Paluun F1-sarjaan tekevä kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso on saanut kovasanaisen ”uhkauksen” yhä taustoillaan vaikuttavalta formulakonkari Flavio Briatorelta.

Briatore, 70, kertoo tehneensä Alonsolle, 39, selväksi sen, että tällä ei ole enää mitään asiaa treenata pyörällään liikenteen seassa.

Alonso koki vajaat kaksi viikko sitten kovia, kun hän joutui pyörälenkillään onnettomuuteen Sveitsin Luganossa teloen leukaansa.

- Varoitin häntä pyöräilemästä julkisilla teillä, koska se on vaarallista. Hänen pitää mennä vuoristoon ja harjoitella maastopyörällä, koska siellä on vähemmän liikennettä. Hän ei kuitenkaan halunnut kuunnella minua. Minun oli uhattava Fernandoa sillä, että lukitsen hänet autotalliin!, Briatore lataa tutun mahtipontiseen tyyliinsä Peter Windsorin videolla.

Alpine-tallissa kilpaileva Alonso on jo käynnistänyt harjoittelun sairaalajakson jälkeen. F1-talvitestit ajetaan 12.-14. maaliskuuta Bahrainissa.

- Fernandon toipuminen on sujunut nopeasti. Olen täysin varma siitä, että hän on mukana talvitesteissä. Se ei tule olemaan mikään ongelma, Briatore vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!