Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-tallin omistaja paljastaa - pyörsi jo sovitun kuvion kammokolarin ajaneen kuljettajan kanssa: ”En voi antaa sinulle enää rahaa”

25.02.2021 - 19:29:00


F1-talli Haasin omistaja Gene Haas myöntää Racer-lehdelle, että hän päätti vetäytyä jo sovitusta sponsoriyhteistyöstä Romain Grosjeanin kanssa tämän ajettua kammokolarin Bahrainin GP:n ensimmäisellä kierroksella.

Grosjean on päättänyt jatkaa uraansa ajamalla alkavalla kaudella valikoituja kisoja IndyCar-sarjassa. Kuvio oli selvillä jo ennen Bahrainin dramaattisia tapahtumia.

- Hän (Grosjean) kysyi minulta, olisinko halukas sponsoroimaan häntä IndyCar-sarjassa. Olin alussa avoin sille. Mutta kun hän kolaroi Bahrainissa, niin olin onnellinen vain siitä, että hän selvisi hengissä, Haas kertoo Racerille.

Haas ei ollut enää sen jälkeen halukas sponsoroimaan Grosjeania. Haas halusi, että Grosjean päättää uransa ja jää kotiin perheensä luo.

- En tiedä… hänellä on vaimo ja kolme lasta. Sanoin hänelle, että en voi antaa hänelle enää rahaa, jotta hän jatkaa ja pääsee hengestään. Minusta tuntui, että hänen pitää pysyä kotona ja pitää huolta perheestään.

- Jos todellakin ymmärrät mitä siellä (Bahrain) tapahtui… jos auto olisi ollut pari astetta eri kulmassa, niin hän ei olisi pystynyt pelastautumaan siitä. Hän olisi kuollut. Hän oli äärimmäisen onnekas, Haas korostaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!