Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Mercedeksen F1-talli julkisti uuden kuljettajan - Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin varamies on kilpaillut myös suomalaistiimissä

2.03.2021 - 22:44:00


Mercedes julkisti tiistaina päämajassaan Englannin Brackleyssä Lewis Hamilton ja Valtteri Bottaksen kauden 2021 uuden työkalun, eli W12-auton. Mersu julkisti samassa yhteydessä myös uuden kuljettajavalinnan.

Mercedes kertoi tiedotteestaan, että hollantilainen, Formula E-sarjasta tuttu Nyck de Vries, 26, nousee tallin toiseksi varakuljettajaksi belgialaisen Stoffel Vandoornen rinnalle.

De Vries saavutti vuonna 2019 Formula 2-luokan mestaruuden. De Vries omaa myös vahvan siteen Suomen suuntaan. Hän kilpaili vuosina 2013-2014 Formula Renault-sarjassa Koiranen GP-tallissa.

Mercedeksen reservikuljettajana Vandoornen rinnalla on ajanut aiemmin Esteban Gutierrez, jonka paikan De Vries on nyt siis ottanut.

- Meillä on kaudella 2021 myös vahva varakuljettajien kokoonpano. Stoffel Vandoorne jatkaa saaden rinnalleen Nyck de Vriesin, Mersu toteaa tiedotteessaan.

Tämä merkitsee De Vriesille samalle ensimmäistä virallista F1-roolia. Hän on toiminut aiemmin McLarenin kehityskuljettajana kuuluessaan tallin nuorten kuljettajien ohjelmaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!