Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Mika Häkkisen entinen tallikaveri ei ymmärrä Valtteri Bottaksen lyttäämistä - "Hänen kimppuunsa hyökätään joka puolelta"

5.04.2021 - 22:20:00


F1-legenda Johnny Herbert ei ymmärrä Valtteri Bottaksen huonoa kohtaloa. Hän muistuttaa, että Bottaksesta on Mercedekselle hyötyä.

Bottas saa silti jatkuvasti kritiikkiä. Kriittisissä arvioissa suomalaista pidetään muun muassa liian kilttinä.

Bottas ei ole tullut tunnetuksi pelurina. Hän ei pyri heiluttamaan tallikaveriaan Lewis Hamiltonia mentaalisesti, vaan yrittää puhua pelkästään ajosuorituksillaan radalla.

Johnny Herbert, joka muistetaan muun muassa Mika Häkkisen tallikaverina ei ymmärrä Bottaksen kohtaamaa kritiikkiä laisinkaan.

- Hänen kohtelunsa on ihan kauheaa. Hänen kimppuunsa hyökätään joka puolelta ja ihmiset valittavat, ettei hän pärjää, Herbert kummasteli Motorsportille.

- Hän tietää, miten tuodaan pisteitä Mercedekselle. Hän tuo tallille jatkuvasti pisteitä valmistajien mestaruustaistoon ja sen näkee ihan loistavasti, Herbert huomautti.

Herbertin mielestä Bottas on lähestulkoon täydellinen kuljettaja Mercedekselle. Ja juuri sen takia, ettei suomalainen pelaa mitään pelejä.

- Aiheuttaako hän tallin sisällä mitään ongelmia? Ei. Onko hän juuri sitä, mitä Toto haluaa? On. Onko hän juuri sitä, mitä Lewis haluaa? On, Herbert tykitti.

Johnny Herbert ajoi F1-sarjassa vuosina 1989-2000. Herbert voitti urallaan kolme kisaa.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!