Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Rallilegendalta kova ulostulo - nousi puolustamaan parjattua F1-kuljettajaa

7.04.2021 - 18:14:00


Rallin maailmanmestaruudet vuosina 1980 ja 1982 saavuttanut pitkänhuiskea saksalaiskuljettaja Walter Röhrl on noussut näkyvästi puolustamaan maanmiestään, formula ykkösissä syöksykierteessä olevaa Sebastian Vetteliä.

Red Bull-tallissa neljä maailmanmestaruutta saavuttaneen Vettelin viime kausi painui penkin alle Ferrarilla. Tämä kauden avauskilpailusta ja debyytistä Aston Martin-tallin auton puikoissa kehkeytyi pitkälti pannukakku.

Röhrl osoittaa tästä kuitenkin syyttävällä sormella vain talleja ja näkee, että Aston Martinin velvollisuutena on auttaa Vettel vaikeiden aikojen yli.

- Näen, että on tiimin velvollisuus auttaa häntä. Hän pystyy yhä voittamaan kisoja ja titteleitä hyvällä autolla. Siitä ei ole epäselvyyttä, Planetf1 -sivusto lainaa Röhrlin lataamaa sanomaa F1-Insiderille.

- Tuollainen lahjakkuus ei ole unohtanut, miten ajetaan. On oltava syitä, niin Ferrarilla ja nyt Aston Martinilla, miksi homma ei ole toiminut, Röhrl, 74, jatkaa.

Röhrl on nostanut Vettelin tilanteen tapetille myös Facebook-sivullaan. Röhrl oli tavannut Vettelin ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten Australian GP:n yhteydessä.

- Hän on yksi niistä kuljettajista, jotka ajavat puhtailla linjoilla ja jotka käsittelevät autoaan hellästi. Hän olisi varmasti ollut myös hyvä rallikuljettaja, Röhrl kirjoittaa.

Röhrl on muuten rallin maailmanmestareista ainoa, joka ei ajanut urallaan kertaakaan Suomen MM-rallia Jyväskylän seudulla. Röhrl piti Keski-Suomen sorasirkusta liian vaarallisena kilpailuna ja kavahti hurjia hyppyreitä.

Linkki F1-Insider.com-sivuston juttuun: https://f1-insider.com/walter-rohrl-sebastian-vettel-formel-1-schutz/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!