Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1:n suurisuu löysi timanttisen kuljettajan - näpäyttää nyt mediaa: ”Ette voineet lausua viime vuonna edes hänen nimeään!”

7.04.2021 - 23:10:00


Red Bull-tallin tunnetusti suorapuheinen ja mielipiteet jyrkästi jakava neuvonantaja Helmut Marko on päässyt taas yhden mielipuuhansa pariin. Marko nauttii siitä, että hän saa näpäyttää mediaa.

Marko on tunnetusti isossa roolissa myös siinä, mitä tulee AlphaTauri-tallin kuljettajavalintoihin. Marko päätti jo hyvissä ajoin viime vuonna, että japanilainen Yuki Tsunoda, 20, nousee F2:sta kuninkuusluokkaan. Ja niin myös kävi.

Marko tiesi, mitä teki - soraäänistä huolimatta. Tsunoda on jo nyt ehtinyt osoittaa, että hänellä on loistava tulevaisuus edessään. AlphaTaurin tallipomo Franz Tost vakuutteli Bahrainissa ajetun kauden avausviikonvaihteen jälkeen, että Tsunodasta tulee jonain päivänä varmuudella maailmanmestari.

F1-media on puolestaan innostunut hehkuttamaan sitä mahdollisuutta, että Tsunoda nostetaan jo kaudeksi 2022 Red Bull-talliin. Siinä tulee Markon näpäytyksen paikka.

- Ette voineet lausua viime vuonna edes hänen nimeään! Puhuitte vain Schumacherista (Mick). Ja nyt yhtäkkiä hänen pitäisi ajaa jo ensi kaudella Red Bullilla!, Marko sivaltaa Formula1.de-sivuston YouTube-kanavalla.

- Odotetaan ja katsotaan. Meidän on ensin ajettava 23 kisaa. Katsotaan, miten hän kehittyy. Tiesimme jo alusta alkaen, että meillä on uskomaton ja hiomaton timantti käsissämme. Emme polta häntä loppuun, Marko jatkaa.

Sympaattinen Tsunoda omaa kaikki eväät huipulle. Hän on todella nopea, hän on mestarillinen ohituksissa ja hän paiskii nöyrästi töitä. Marko nostaa Tsunodassa kuitenkin yhden piirteen ylitse muiden.

- Hänen itseluottamuksensa on uskomaton. Hän on kiinnostunut vain ajamisesta kärjessä. Minusta Tsunoda on erittäin positiivinen piristysruiske F1:lle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!