Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-maailmanmestari uskoo Mersun panostavan kaiken Hamiltoniin Red Bullin uhan takia - "He tietävät, että Lewis on vahvin kortti heidän pakassaan"

8.04.2021 - 9:50:00


Valtteri Bottas joutuu alkaneella F1-kaudella selvästi kakkoskuskin asemaan Mercedeksen tallissa. Näin uskoo vuoden 1996 Formula ykkösten maailmanmestari Damon Hill.

Kausi alkoi Mersun juhlilla. Lewis Hamilton kaasutteli ykköseksi Bahrainissa vaikka moni uskoi Red Bullin vihdoinkin nousevan Mercedeksen edelle.

- Tiedän varmuudella, että Red Bullilla raavittiin ohimoita Bahrainin jälkeen, koska he tiesivät, että Lewis oli tehnyt jotain hieman taianomaista pysymällä heidän autonsa edellä. Red Bull uskoi, että heidän autonsa oli hieman parempi, Hill kertoi Formula1News.co.uk:n mukaan.

Mercedes on voittanut seitsemän edellistä kuljettajien ja valmistajien mestaruutta. Vaikka Mersu voitti kauden avauksessa, niin Red Bullin värinen uhkakuva on noussut taivaalle.

- Minkälainen tahansa ulkoinen uhka yhdistää tiimin. Vuosien ajan Mercedeksen kuskit ovat taistelleet keskenään mestaruuksista ja satunnaisia hyökkäyksiä Red Bullilta tai Ferrarilta vastaan. Mutta nyt Mersulla on ulkoinen uhka, Hill taustoitti.

Tuon uhan takia Hill uskoo, että Mersu haluaa panostaa yhteen kuskiin ja yrittää sillä tavalla jatkaa mestaruusputkeaan.

- Uskon, että tulemme näkemään tiimityöskentelyn vahvistuvan Lewisin, heidän pääkuskinsa taakse. He tietävät, että Lewis on vahvin kortti heidän pakassaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!