Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen teki yhteistyödiilin – ”Pitää antaa palaa”

8.04.2021 - 13:02:00


Alfa-Romeo -tallin Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikkönen ryhtyy syksyllä Samsungin brändilähettilääksi. Hän tähdittää Samsung Electronics Nordicsin uutta Galaxy ‘Go Capture It!’ -kampanjaa.

Samsungin lähettiläät tulevat urheilun ja luovien alojen eri kentiltä – mukana ovat Kimi Räikkönen, Ben Gorham, Elsa Hosk, Erling Håland ja Anine Bing. Omalla esimerkillään he toivovat inspiroivansa tulevia sukupolvia unelmiensa tavoittelussa.

- Kampanjaan mukaan lähteminen tuntui luontevalta, sillä voin seistä sen sanoman takana. Olen saavuttanut omat unelmani tinkimättömyydellä sekä luottamalla siihen, mitä olen ja mitä teen. Ammatissani pienilläkin yksityiskohdilla on valtava merkitys. Jokainen kisa tarjoaa uuden mahdollisuuden, mutta jotta sen saisi hyödynnettyä, mitään ei voi jättää puolitiehen. Kropan, keskittymisen ja teknisten yksityiskohtien on oltava äärimmilleen viritettyjä. On oltava valmiina, ja kun hetki koittaa, pitää antaa palaa, Räikkönen kertoo.

- Kimi Räikkönen on Samsungin “Do What you Can’t” -brändifilosofian ruumiillistuma. Hän on suorasukainen suomalainen, joka uskaltaa tarttua hetkeen omalla kylmäpäisellä tyylillään piittaamatta siitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Haluamme työskennellä henkilöiden kanssa, jotka auttavat meitä välittämään tätä Do What You Can’t -asennetta ja -sanomaa eteenpäin. Kimin rajoja rikkova ura on osoitus siitä, että kovalla työllä ja oikealla asenteella mikään ei ole mahdotonta. Samaa filosofiaa noudattavat myös Samsungin tuoteinnovaatiot, sanoo Oscar Otteborn, Samsung Electronicsin mobiililiiketoiminnan johtaja Pohjoismaissa.

Samsung Electronic Nordicin lähettiläsohjelma keskittyy siihen, miten uraauurtava teknologia auttaa urheiluharrastajia ja luovia nuoria vangitsemaan elämänsä tärkeimmät hetket. Kimin ohella Samsung Electronics Nordic on kiinnittänyt kampanjatiimiinsä norjalaisen jalkapallotähtipelaaja Erling Haalandin, ruotsalaisen huippumalli Elsa Hoskin, vaatesuunnittelija Anine Bingin ja Byredo-hajuvesibrändin perustaja Ben Gorhamin.

Lähde: Samsung Electronics Nordicin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!