Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-talli Aston Martin teki tärkeän kuljettajakiinnityksen - ”Viime vuonna minulla ei ollut aivan yhtä paljon aikaa valmistautua ennen hyppäämistä autoon!”

8.04.2021 - 16:59:00


F1-talli Aston Martin vahvisti torstaina odotetun kuljettajauutisen. Kuninkuusluokasta kovan kokemuksen omaava saksalainen Nico Hülkenberg on pestattu Aston Martinin vara- ja kehityskuljettajaksi

Hülkenbergista on taatusti paljon apua tallin kisakuljettajille Sebastian Vettelille ja Lance Strollille. Talli on Hülkenbergille entuudestaan tuttu. Hülkenberg tuurasi viime vuonna Sergio Pereziä ja Strollia kolmessa kisassa Racing Point-tallissa, jonka nimi vaihtui Aston Martiniksi.

Viime kauden tuurauskeikat tulivat Hülkenbergille todella lyhyellä varoitusajalla. Homma hoitui siitä huolimatta varsin mallikkaasti radalla.

- Ensinnäkin on hienoa saada tämä sopimus allekirjoitettua pitkällä varoitusajalla - viime vuonna minulla ei ollut aivan yhtä paljon aikaa valmistautua ennen hyppäämistä autoon!, Hülkenbergille heittää pilke silmäkulmassaan Aston Martinin tiedotteessa.

Hülkenberg, 33, on ajanut toistaiseksi viimeisen täysipainoisen MM-kautensa vuonna 2019 Renault-tallissa, jossa hän joutui tekemään tilaa ranskalaiselle Esteban Oconille. Hülkenberg on ajanut urallaan 176 F1-kisaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!