Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-tallissa kipinöi taannoin oikein kunnolla: ”Emme vihanneet toisiamme, halusimme vain päättää toistemme urat!”

8.04.2021 - 17:54:00


McLaren-tallissa nykyään kilpaileva F1-kuljettaja Daniel Ricciardo on palannut Square Milen haastattelussa tutun värikkäin sanankääntein niihin kausiin, jolloin hän kilpaili Max Verstappenin rinnalla Red Bullilla.

Tallikaverusten välillä kipinöi tuolloin ajoittain rajustikin ja Ricciardo teki yllättävän päätöksen kauden 2018 jälkeen: hän siirtyi Renault-talliin.

Varikoilla huhuttiin, että Ricciardo päätti tehdä yllättävän liikkeensä siitä syystä, että hän pelkäsi jäävänsä soittamaan toista viulua Verstappenin rinnalla. Suurin syy Ricciardon siirtoon oli tiettävästi kuitenkin tuntuvasti tuhdimpi tilipussi.

- Emme koskaan vihanneet toisiamme. Halusimme vain päättää toistemme urat!, Ricciardo heittää pilke silmäkulmassaan.

Ricciardo näkee ja kokee, että Verstappenin arvostus on noussut häntä kohtaan yhteisten kausien jälkeen. Kokenut Ricciardo ajoi nuoremman Verstappenin lähemmäs äärirajoja. Red Bullilla on ollut sen jälkeen suuria vaikeuksia löytää pätevää kuskia Verstappenin rinnalle.

- Lähtöni jälkeen hänellä on ollut erilaisia tiimikavereita. Luulen, että se on todennäköisesti lisännyt hänen kunnioitustaan minua kohtaan, Ricciardo muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!