Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen F1-tallilla ei ole varaa viivyttelyyn: ”Muuten muut hyötyvät viisi sekuntia”

8.04.2021 - 20:01:00


Alfa Romeo lupaa Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin autoihin muutamia päivityksiä Imolan radalla Italiassa ajettavaan kauden toiseen F1-kisaan, mutta siihen ne sitten kutakuinkin jäävätkin. Alfa on suunnannut muiden tallien tavoin panostuksensa jo kauteen 2022.

- Imolaan on tulossa vielä muutamia päivityksiä, mutta saimme ne valmiiksi jo kaksi tai kolme viikkoa sitten. Insinöörit siirretään nyt kohti vuoden 2022 projektia, Alfa Romeon tekninen päällikkö Jan Monchaux vahvistaa Auto Motor und Sportille.

Monchaux korostaa, että muita vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole olemassa.

- Sen (siirtymisen vuoden 2022 projektiin) on tapahduttava nopeasti, sillä muuten muut tiimit hyötyvät yhtäkkiä viisi sekuntia, Monchaux muotoilee.

Räikkönen ajoi kauden avanneessa Bahrainin kisassa 11:nneksi ja Giovinazzi sijalle 12. Kaikki viittaa siihen, että Alfalla kapinoidaan alkavalla kaudella vielä moneen otteeseen pistesijoista. Keskiryhmän paremmalle puolelle ei ole kuitenkaan vielä pysyvästi asiaa, mutta suurten sääntömuutosten kausi 2022 tarjoaa siihen täydet mahdollisuudet.

- Meille on erittäin tärkeää rakentaa auto, joka on siellä. Se antaa meille toivoa myös seuraaville vuosille, koska meillä olisi silloin vankka pohja kilpailla keskiryhmässä. Sitten meidän ei tarvitse enää kamppailla peräpään sijoituksista uudelleen, Monchaux visioi tulevaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!