Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

F1-kuskilta suorat sanat: ”Siinä tapauksessa urani on loppu”

25.07.2021 - 23:29:00


Saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg lukeutui vuosia F1-sarjan kovimpiin ja arvostetuimpiin kuljettajiin kirkkaimman kärjen takana, kunnes työt loppuivat kuin veitsellä leikaten kauden 2019 jälkeen. Hülkenberg, 33, myöntää suoraan, että F1 on hänen osaltaan taputeltu, mikäli kisakuljettajan töitä ei ensi kaudeksi löydy.

Hülkenberg joutui tekemään kauden 2019 jälkeen Renault-tallissa tilaa Esteban Oconille. Hülkenberg heitti viime kaudella silloisessa Racing Point-tallissa kolme tuurauskeikkaa ja osoitti, että vauhti ja taidot ovat tallella. Töitä kisakuljettajana ei siitä huolimatta löytynyt ja ne ovat Hülkenbergin osalta jatkossakin kiven alla.

Hülkenbergillä on käytännössä enää yksi mahdollisuus ja se on Williams-talli, mikäli George Russell siirtyy Mercedekselle, kuten vahvasti vaikuttaa.

- Minulla ei ole harhaluuloja. Jokainen voi laskea, että kärkitallien ovet on suljettu minulta. Minun pitää olla realisti. Jos se ei tapahdu nyt, niin siinä tapauksessa minun F1-urani on loppu, Hülkenberg vahvistaa saksalaislehti Bildille.

Williamsille on tunkua ensi kaudeksi. Hülkenbergin lisäksi sinne on yhdistetty ainakin Daniil Kvyat, Guanyu Zhou ja myös Valtteri Bottas, jonka osalta Alfa Romeo on kuitenkin ollut viime päivinä tukevammin tapetilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22