Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Nyt tuli raju väite F1-kuskin mystisen huonovointisuuden todellisesta syystä

15.09.2021 - 10:49:00


Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc joutui jättämään Monzassa ajetun Italian GP:n lauantain harjoitusjakson kesken mystisestä syystä. Leclercin mukaan hän kärsi huonovointisuudesta, mutta ei kertonut syytä siihen.

- Minun täytyy pysähtyä. En halua kertoa miksi, Lecler viestitti tallilleen tiimiradiossa.

Italialaissivusto F1sport on nyt esittänyt rajun väitteen Leclercin huonovointisuuden ja päänsäryn todellisesta syystä. Sivuston mukaan se johtui treeniä edeltäneestä ja todella rajusta yhteenotosta tallipäällikkö Mattia Binotton kanssa.

Lähteen mukaan Leclerc oli ollut täysin poissa tolaltaan kovasanaisen keskustelun jäljiltä. Tunnelma oli ollut siksi raju, että Leclerc oli joutunut pyytämään managerinsa Nicolas Todtin apuun palaveriin.

F1sport uutisoi, että Binotto oli ladellut tosiaankin suorat sanat Leclercille. Binotto oli räyhännyt Leclercille, että tämä joutuu soittelemaan jatkossa toista viulua Maranellon punaisissa.

Ja syy siihen olisi tämä: tallikaveri Carlos Sainzin palaute auton kehitystyön osalta on tuntuvasti luotettavampaa, mitä Leclercillä on vastaavasti tarjota.

Leclercin sopimus ulottuu kauden 2024 loppuun. Hänen on kerrottu olevan halukas jatkamaan sopimusta edelleen kahdella vuodella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22