Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

”En usko sanaakaan!” F1:n mahtitallien pomojen välillä kipinöi entistäkin rajummin

15.09.2021 - 13:46:00


Formula ykkösten mahtitallien Mercedeksen ja Red Bullin pomojen välillä kipinöi entistäkin rajummin Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin välillä Italian GP:ssä tapahtuneen kohukolarin jäljiltä. Syytöksiä satelee puolin ja toisin.

Kommenteissaan tunnetusti räväkkä Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko leimaa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffin viimeaikaiset puheet täysin perättömiksi.

Tuomaristo mätkäisi Verstappenille kolmen lähtöruudun rangaistuksen Monzan tapahtumista. Marko ei voi yksinkertaisesti sulattaa sitä. Marko korostaa monen muun tavoin, että kyse oli kilpailutilanteesta.

Wolff on puolestaan jopa vihjannut, että Verstappen aiheutti tilanteen tahallaan ja väittää Hamiltonin loukkaantuneen rytäkässä.

- Kaikki nämä jutut tämän ympärillä ovat Mercedeksen keksimiä, Marko sivaltaa Österreich-lehdelle.

Marko ottaa samalla tiukasti kantaa Wolffin väitteisiin siitä, että Mercedes ei tuo enää tämän kauden aikana päivityksiä autoonsa.

- En usko sanaakaan!, Marko lataa.

- Ne viisi pistettä, jotka meillä on etua, eivät merkitse mitään. Siitä (mestaruustaistelusta) tulee jännittävä viimeiseen kilpailuun asti, Marko jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22