Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Uusi MM-titteli F1-sarjaan? Tottelee työnimeä ”Grand Slam”

15.09.2021 - 15:02:00


F1-sarjan toimitusjohtaja Stefano Domenicali on innoissaan tämän kauden yleisöystävällisestä uutuudesta, eli sprinttikisoista. Jopa niin innoissaan, että hän vihjaa kokonaan uudesta MM-tittelistä formula ykkösissä.

F1-sarjassa ajetaan tällä kaudella kolme sprinttikisaa, joista kaksi on jo takana. Red Bullin Max Verstappen voitti Silverstonen sprintin ja Mercedeksen Valtteri Bottas vei tyylipuhtaasti nimiinsä Monzan vastaavan. Kauden kolmas sprinttikisa ajetaan marraskuun alkupuolella Interlagosin radalla Brasilian GP:n yhteydessä.

Domenicali näkee sprinttikisojen saaneen siksi hyvän vastaanoton, että niitä tullaan näkemään ensi kaudella ainakin tuplasti enemmän.

- Mietimme asiaa, mutta voin kuvitella, että järjestämme kaudella 2022 ainakin seitsemän sprinttikilpailua, Domenicali vahvistaa saksalaislehti Bildille.

Ja pistää suunnitelmissa samaan hengenvetoon vielä piirun verran paremmaksi.

- Mietimme useita uusia asioita, kuten tenniksestä tutun Grand Slamin käyttöönottoa. Se kuljettaja, joka saavuttaa varsinaisen maailmanmestaruuden ja kerää eniten pisteitä myös sprinttikisoista, on Grand Slam-voittaja. Formula 1:n on muututtava ja siitä on tehtävä mielenkiintoisempi nuorelle yleisölle, Domenicali korostaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22