Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Red Bull-pomo povaa Lewis Hamiltonille rangaistusta

24.09.2021 - 21:41:00


Max Verstappen joutuu starttaamaan sunnuntaina Venäjän Sotshin F1-kisaan viimeisestä ruudusta. Verstappenin Red Bull-auton Honda-moottori vaihdettiin ja kauden moottorikiintiön täyttyminen tietää aina lähtöruuturangaistusta.

Verstappen johtaa MM-sarjaan viiden pisteen erolla Lewis Hamiltoniin, mutta Hamiltonilla on Sotshissa hyvä sauma nousta takaisin johtoasemaan. Verstappen tarvitsisi kisassa paljon tuuria päästäkseen Hamiltonin edelle.

Red Bullin moottoriurheilupomo Helmut Marko ei ole huolestunut. Hän muistuttaa Sotshin radan sopivan paremmin Mercedekselle kuin Red Bullille, siksi rangaistus oli kannattavaa ottaa Sotshissa, koska kauden edetessä rangaistus olisi ollut joka tapauksessa edessä.

Markon mukaan myös Hamiltonin moottori joudutaan vaihtamaan. Hamiltonin nykyinen Mercedes-kalusto ei tule kestämään kauden loppuun.

- Turkki, Austin ja Meksiko ovat meidän ratojamme. Oletamme, että Mercedes ottaa rangaistuksensa niillä. Samoista syistä, kuin otimme rangaistuksen Sotshissa, Marko vihjaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58