Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mercedes varautuu Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kolarimahdollisuuteen - "Tangoon tarvitaan kaksi”

25.09.2021 - 10:25:00


F1-maailma seuraa jälleen suurella mielenkiinnolla sunnuntaista Sotshin osakilpailua, kun maailmanmestaruudesta taistelevat Max Verstappen ja Lewis Hamilton iskevät yhteen. Mercedeksen pomo Toto Wolff myöntää, että tallissa on käyty keskusteluja kolareiden varalle.

Hamilton ja Verstappen ovat ottaneet jo kahdesti yhteen tämän kauden aikana, kun ensin Silverstonessa tömähti ja viimeksi edelliskisassa Monzassa. Kiihkeässä mestaruustaistelussa on odotettavissa lisää tiukkoja tilanteita.

Muutamassa aiemmassa tämän kauden osakilpailussa Hamilton antoi vielä Verstappenille tilaa tiukoissa ohituksissa. Wolffin mukaan tähän on tulossa muutos.

- Mielestäni asenteenmuutos on siinä, että Lewis on päättänyt, ettei enää väistä, jos hän pitää mutkan olevan hänen. Tangoon tarvitaan kaksi ja se tarvitsee kahta, jotka ymmärtävät toisiaan radalla ja milloin kolari olisi vältettävissä, Wolff totesi Daily Expressin mukaan.

Wolff ja Hamilton käyvät Sotshissa keskusteluja mahdollisista kolaritilanteista. Wolffin mukaan hän ei aio puuttua kaksikon väliseen taisteluun.

- He ovat autoissa emmekä me voi vaikuttaa ajamiseen, ja he tietävät paljon paremmin kuin me miten toinen kilpailee, ja sitä on mielenkiintoista seurata, Wolff makustelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58