Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottas saatettiin pitää Alfa Romeo-neuvotteluissa pimennossa yhdestä isosta asiasta: ”En ollut tietoinen siitä”

22.10.2021 - 9:46:00


Huhumylly Alfa Romeon nimellä F1-sarjassa kilpailevan Sauber-tallin ympärillä kiihtyy päivä päivältä. Yhdysvaltaisen Michael Andrettin tiedetään hierovan kauppaa Sauberista.

Alfalle ensi kaudella monivuotisella sopimuksella siirtyvä Valtteri Bottas vahvistaa, että hänellä ei ollut ostokuviosta mitään tietoa, kun nimet vedettiin paperiin. Eikä ole vieläkään.

- En ollut tietoinen siitä neuvottelujen aikoihin. Rehellisesti sanottuna en tiedä paljoakaan yksityiskohdista ja onko siihen (osakekauppaan) suuri mahdollisuus vai ei, Bottas pyöritteli medialle Austinissa ajettavan USA:n GP:n aattona.

Bottas painottaa, että hän keskittyy kilvanajoon vaivaamatta ajatuksiaan millään muulla.

- Minulla ei ole paljon sanottavaa siitä, kuka omistaa tiimin ja kuinka monella prosentilla. Näin se menee, se bisnespuoli Formula 1:ssä. Niin kauan, kun tiimissä on edelleen oikeat henkilöt, avainhenkilöt, joiden uskon tekevän hyvää työtä, niin se on pääasia minulle, Bottas muotoilee.

Bottas toki myöntää, että hän haluaisi kuulla kuvioista lisää.

- Miksi ei? Tiimin tulevana kuljettajana olisi kiva tietää vähän enemmän heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08