Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lewis Hamiltonilta riisutaan yksi etu mestaruustaistelussa: ”En näe, että hänellä on siitä enää todellista hyötyä”

22.10.2021 - 10:55:00


McLaren-kuljettaja Daniel Ricciardo on vahvasti sitä mieltä, että Mercedeksen Lewis Hamiltonilla ei ole kokemuksestaan enää mitään etua rajussa mestaruustaistelussa Red Bull-tallin Max Verstappenia vastaan. Verstappenilla on kuuden pisteen etu puolellaan, kun kaudesta on jäljellä vielä kuusi osakilpailua.

Niistä seuraava ajetaan tänä viikonvaihteena Austinin pomppuisella COTA-radalla. Circuit of The Americas-baanalla päästään tänään tositoimiin ensimmäisten vapaiden harjoitusten merkeissä.

Ricciardo vaikuttaa liputtavan mestaruusväännössä takavuosien tallikaverinsa Verstappenin puolesta, vaikka hän ei sitä suoraan sanokaan.

- He ovat molemmat kykeneviä siihen. Lewis on osoittanut sen, mutta myös Max pystyy siihen ja hänellä on nyt melko vakaa pää harteillaan, Ricciardo kuvailee GPblog-sivustolla.

Ricciardo toivoo hartaasti, että mestaruus ratkeaa vasta kauden viimeisessä osakilpailussa.

- En ole siinä taistelussa mukana, mutta fanienkin puolesta haluaisin, että se viedään loppuun asti. He ovat nipistelleet toisiaan koko kauden ajan ja sitä on ollut hyvä katsella. Vaikka Lewisilla on kokemusta maailmanmestaruuksien voittamiseen, niin en näe, että hänellä on siitä enää todellista hyötyä. Max on kykenevä voittamaan mestaruuden. Aika näyttää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08