Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Kimi Räikkösen luottomies lyö jarrua jättikaupalle

22.10.2021 - 13:16:00


Kimi Räikkösen pitkän F1-uran ehdottomiin luottomiehiin lukeutunut Beat Zehnder on painanut jarrua Alfa Romeon nimellä F1-sarjassa kilpailevan perinteikkään sveitsiläistalli Sauberin ympärillä yhä kovemmin kierroksin vellovaan huhumyllyyn.

Yhdysvaltalaisen Michael Andrettin on uutisoitu hierovan kauppoja Sauberista, mutta Alfa Romeon tiimimanageri Zehnder väittää, että hän ei ole ainakaan tietoinen asiasta. Se kuulostaisi Zehnderin taustat huomioiden kieltämättä oudolta.

- Jos tällaisia keskusteluja on, niin ne käydään aivan eri tasolla. Me emme huomaa mitään, Zehnder toteaa Auto Motor und Sportille.

- Omistaja ei ole toistaiseksi ilmoittanut meille, että mikään tulee muuttumaan, Zehnder jatkaa painokkaasti.

Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone on hänkin sohaissut lusikkansa soppaan - kuinkas muuten. Ja tietenkin tyylilleen uskollisesti.

- Epäilen, että Andrettin kanssa syntyy sopimus, Ecclestone arvioi Blick-lehdelle.

Ecclestone painuu heti sen perään vielä syvemmälle näkemyksessään, sillä Andrettin odotetaan palkkaavaan Sauberille työväkeä Britanniasta, jos jättikauppa toteutuu.

- Sveitsi ei ole ihanteellinen paikka Formula 1-tallille. Britit eivät todellakaan halua mennä sinne ja jos he menevät, niin he lähtevät melko nopeasti, Ecclestone lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08