Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Kohuttu ”rakettimoottori” otetaan taas käyttöön Lewis Hamiltonin autossa - pitääkö olla huolissaan Red Bull?

25.11.2021 - 10:21:00


Mercedeksen Lewis Hamilton on ajanut kaksi vakuuttavaa voittoa putkeen Brasiliassa ja Qatarissa. Hamiltonilla oli Brasiliassa käytössään ”rakettimoottori”, joka ei siivittänyt häntä Qatarissa. Kohumoottori otetaan kuitenkin uudelleen käyttöön reilun viikon kuluttua Saudi-Arabiassa ajettavassa kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

Hamilton on kaventanut voitoillaan Red Bullin Max Verstappenin MM-johdon enää kahdeksaan pisteeseen. Hamiltonin huimasta hyökkäyksestä huolimatta Verstappenille tarjoutuu Saudi-Arabiassa tilaisuus uransa ensimmäisen mestaruuden sinetöimiseen.

Red Bullin tunnetusti räväkkäsanainen neuvonantaja Helmut Marko myönsi, että Hamiltonin rakettimoottori sai hänetkin hetkeksi tolaltaan Brasiliassa. Kaikille uudelle radalle Saudi-Arabiaan tultaessa Marko vakuuttelee kuitenkin, että hän ei ole enää huolissaan.

Marko uskoo, että Saudi-Arabian rata ei tarjoa Hamiltonille enää sellaista etua, mitä Brasiliassa hämmästeltiin. Kuittia lähtee taas tuttuun tyyliin Mersun suuntaan.

- Mercedes käyttää rakettimoottoria uudelleen Saudi-Arabiassa, mutta kun he eivät voi enää laskea takasiipeä, niin tuo moottori ei tuo enää 0,4 sekunnin etua, Marko väittää Motorsport-Totalilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08