Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lewis Hamilton paljasti suurimman pelkonsa

25.11.2021 - 11:41:00


Red Bullin Max Verstappen johtaa formula ykkösten MM-sarjaa kahdeksan pisteen erolla Mercedeksen Lewis Hamiltoniin, kun kaudesta on ajamatta enää kaksi kisaa. Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton on nyt paljastanut suurimman pelkonsa ja se ei ole Verstappen.

Hamiltonin tapetille nostama pelko on koronavirus. Hamilton joutui jäämään viime kauden loppupuolella sivuun Bahrainista ajetusta Sakhirin GP:stä sairastuttuaan koronaan.

Hamilton arvioi elokuun vaihteessa ajetun Unkarin GP:n aikoihin, että hän kärsii koronan pitkittyneistä jälkioireista. Hamilton ei sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että koronaan voi sairastua uudelleen, kuten on käynyt rokotuksetkin saaneille henkilöille.

Hamilton kertoo Auto Motor und Sport-lehdelle, ettei voi ymmärtää sitä, että jotkut urheilijat ovat jo alkaneet suhtautua koronaan löysin rantein. Hamilton painottaa, että pandemia ei ole suinkaan vielä ohi.

- Vietän aikaani edelleenkin yksin kotona. Elät jatkuvassa pelossa.

Hamilton vakuuttaa, että koronan sairastaminen oli hänelle yksi rankimmista kokemuksista, jonka hän on koskaan kokenut.

- Sillä ei ole niinkään väliä, jos ympärilläni olevat ihmiset missaavat työpäivän. Mutta se voi olla ratkaisevaa kuljettajalle. Näen toisia urheilijoita, jotka ovat erittäin rentoja tämän (koronan) suhteen, eivätkä tunnu välittävän niistä, jotka ottavat sen tosissaan. Se tuntuu oudolta. Oma tapani sosiaalisissa kontakteissa on hyvinkin erilainen kuin ennen. Pidän etäisyyttä ja pyrin pidättelemään aina hengitystä, kun ihmisiä on lähellä.

Kauden toiseksi viimeinen F1-osakilpailu ajetaan reilun viikon kuluttua Saudi-Arabiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08