Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tämän verran F1-mestaruuden menettäminen ”maksaisi” Mercedeksen tallipäällikölle

25.11.2021 - 12:42:00


Red Bull ja sen ässä Max Verstappen uhkaavat katkaista Mercedeksen pitkän mestaruusputken formula ykkösissä. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo, että hän osasi varautua jo kauteen lähdettäessä siihen, että mestaruus ratkaistaan kahden viimeisen kisan aikana.

Verstappen johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Mercedeksen Lewis Hamiltoniin, kun kaudesta on ajamatta Saudi-Arabian ja Abu Dhabin osakilpailut. Valmistajien sarjassa Mercedeksellä on viiden pisteen etu Red Bulliin.

- Jos minulle olisi sanottu ennen kautta, että mestaruusratkaisu tehdään Saudi-Arabiassa tai viimeisessä kisassa, niin olisin kuitannut sen. Olimme hieman perässä (Red Bullia) kauden alussa, emmekä olleet silloin riittävän hyviä. Myöskään säännöt eivät olleet puolellamme, mutta näillä mentiin, Wolff toteaa Motorsport-Totalille.

Verstappenille tarjoutuu tilaisuus saavuttaa uransa ensimmäinen maailmanmestaruus ensi viikon sunnuntaina Saudi-Arabiassa.

Mitä, jos Mercedes häviää mestaruustaistelun?

- Se saattaisi maksaa minulle yhden tai kaksi unetonta yötä. Se olisi ärsyttävää, mutta pystyisimme käsittelemään sen. Se ei olisi maailmanloppu, Wolff vastaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08