Ferrari-kuskien välit viilenevät – Carlos Sainz kävi jo kuumana

8.12.2021 - 22:49:00


Ferrarin kuljettajilla Carlos Sainzilla ja Charles Leclercilla on meneillään kova sisäinen kilpailu. Tällä kaudella talli ei ole menestynyt, mutta tilanne saattaa muuttua ensi vuonna, kun F1:n tekniset säännöt muuttuvat, ja Sainz sekä Leclerc käyvät tiukkaa taistoa tiimin ykköskuskin asemasta.

Leclercin ja Sainzin välien väitetään kauden mittaan kiristyneen. Viime sunnuntaina Saudi-Arabian osakilpailussa tästä saatiinkin merkkejä, kun Sainz raivostui radiossa Leclercille.

Sainz oli ohittamassa Leclercia, kun Leclerc oikaisikin mutkan ja pysyi Sainzin edellä. Sainz purki turhautumistaan radiossa ja vaati sijoitustaan takaisin. Kisan jälkeen kuljettajat eivät jutelleet toistensa kanssa mitenkään lämpimästi.

Leclerc tuli Ferrarille 2019 ja nousi jo saman kauden aikana tallin ykköstähdeksi, vaikka tallikaverina ajoi nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel. Viime kauden jälkeen Vettelin korvasi Sainz, joka on laittanut Leclercin koville.

MM-pisteissä Leclerc on viidentenä ja Sainz seitsemäntenä. Leclercilla on 8,5 pistettä enemmän. Taisto on ollut Ferrari-miesten välillä tasaista.

Riidoissa miehet eivät vielä ole, mutta välit eivät ole enää niin lämpimät, kuin olivat vielä alkukaudesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45