COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Suninen M-Sportin tehdaskuljettajaksi

10.1.2017 - 12:20:22


Ralliautoilija Teemu Suninen jatkaa menestyksekästä polkuaan kohti ralliautoilun maailman huippua kaudella 2017 siirtymällä M-Sportin tehdaskuljettajaksi.

Alkavalla kaudella 22-vuotias Suninen tavoittelee WRC 2 –luokan maailmanmestaruutta ajokkinaan M-Sportin Ford Fiesta R5. M-Sportin toinen tehdaskuljettaja WRC 2:ssa on ranskalainen Eric Camilli. Suninen aloittaa kautensa Ruotsin rallista helmikuussa.

WRC 2 -ohjelman lisäksi Suninen saa ainutlaatuisen tilaisuuden, kun jokelalainen pääsee vuoden 2017 mallisen M-Sportin Ford Fiesta WRC:n rattiin ainakin Puolan ja Suomen MM-ralleissa. Neuvottelujen alla on vielä, että ensiesiintyminen M-Sportin Fiesta WRC:llä tapahtuisi jo Sardinian MM-rallissa.

- Täytyy olla kyllä erittäin kiitollinen uudesta ralliohjelmasta WRC 2:ssa ja siitä, että pakettiin kuuluu myös ralleja uusien sääntöjen mukaisella M-Sportin Ford Fiesta WRC:llä. Eipä voi parempaa kuvitella niiden muutosten jälkeen mitä lajissa tapahtui loppuvuonna, Suninen sanoo tyytyväisenä.

Kauden 2017 ralliohjelman varmistuminen on Suniselle merkittävä askel eteenpäin nousujohtoisesti sujuneella ralliuralla. Sunisen kartanlukijana jatkaa 36–vuotias Mikko Markkula.

- Pääsen tehdaskuljettajaksi perinteiseen ja menestyneeseen huipputalliin, jossa ajaa myös nelinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier. Kyllä siellä on oppimisympäristö aivan huippua. Taas on Jouhkin Timo tehnyt huipputyötä meidän eteen, Suninen sanoo ja kiittelee manageriaan Timo Jouhkia.

M-Sportin johtaja Malcolm Wilson uskoo Sunisen ja Markkulan kykyihin nousta rallin huipulle.

- On hienoa toivottaa Teemu ja Mikko tervetulleiksi tiimiin. Teemu saavutti paljon huomioita ajollaan viime vuonna WRC 2 MM-sarjassa. Hän on nuori ja lahjakas kaveri. Suomalaiskuljettajilla on ollut upea menestys M-Sportilla ja Teemu voi nyt kirjoittaa uuden kappaleen tätä tarinaa. Hän on kunnianhimoinen ja määrätietoinen, ja odotan mielenkiinnolla millaista menestystä hän pystyy tarjoilemaan, Wilson kommentoi.

Lähde: Tiedote, Kuva: Oreca


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!