COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niclas Grönholm isoin muutoksin Portugaliin MM-sarjan kilpailuun

19.4.2017 - 18:02:54


Niclas Grönholm lähtee rallicrossin MM-sarjan toiseen osakilpailuun Portugalissa uusilla moottorin ja alustan säädöillä. Avauskilpailuun Barcelonaan juuri valmiiksi ehtinyt Ford Fiesta oli vielä silloin raakile.

Kolmen viikon takaisen kisaviikonlopun jälkeen 600 hevosvoimaisen auton moottori on käyty läpi ja se on ohjelmoitu uudelleen. Myös alustaa on säädetty matalammaksi isä-Marcuksen ajamissa testeissä.

Pääsiäisenä tuoreeksi isäksi tullut Niclas pääsee Fiestan rattiin Portugalin Lousadan radalla torstaina.

- Jännä nähdä miten auto liikahtaa faijan testaamisen jäljiltä. Ainakin hänen kommenttinsa olivat lupaavia ja nyt pitäisi moottorista irrota sen verran kun siellä on tehoa. Lähdöissä teho ja viivalta liikkeelle pääsy ovat aivan ratkaisevia, Niclas Grönholm sanoo.

- Barcelonassa otin startit kakkosella, mutta kyllä jatkossa viivalta lähdetään ykkösellä. Siinä meillä oli hiukan väärä käsitys vaihteesta, joka nyt muuttuu. Tulosten pitäisi näillä konsteilla parantua, Niclas toteaa.

Tallipomo Marcus Grönholm on tehnyt kovasti töitä GRX -tallin Ford Fiestan kanssa.

- Olen ajanut autolla kaksi päivää ja tuntuu, että kulkua alkaa olla niin kuin pitää. Auto menee aika kivasti ja lähtee tiukoistakin mutkista hyvin. Avauskisan jälkeen saimme selville selvät puutteet moottorissa ja se on viritetty uudelleen, Marcus Grönholm kertoo.

- Kisaan saamme vielä isomman turbon moottorivirittäjältämme Pipo Moteursilta, joten sitten pitäisi olla tehojen suhteen samalla viivalla muiden Fordien kanssa. Toivottavasti Niclaksen lähdöt vain onnistuvat, Grönholm sanoo.

Portugalin osakilpailun karsintaerät ajetaan lauantaina ja sunnuntaina. Finaalit ovat vuorossa sunnuntaina iltapäivällä.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!